Design mode display is not working well

0
Hi everyone ! Since I am very beginner in this I will ask a lot of questions these days Haha I am applying the proposed learning path  here and this is what the project looks like now : https://drive.google.com/open?id=1ZQuTboVvpmfz0F9DciESAcagKZnQbsuf But when I switch to the design mode it appears this way and I can not see the items that I have changed etc. https://drive.google.com/open?id=1Cnm8PolOaYGY6aIE2agQBj5ww6IfRKQi https://drive.google.com/open?id=1mzughqjXeqOZ6TIT3_q6aiXXqBsm-ewu Would you please give some help how I could solve it  ?  
asked
3 answers
1

You tagged this question as Studio Pro v8. Did you do an upgrade from Mendix 8 Beta 2 to Beta 3 before this issue happened? Because in that case the Atlas UI resources module needs to be updated from the App store, to get the styling in Design mode and Live app working again. (link to release notes)

If not, could you file a support ticket for this? Then we could have a look at it and see if this is maybe caused an issue in the Mendix 8.0 Beta 3 version.

answered
0

Maybe your page is using a layout that is not picked up by the Design mode. In the page’s properties, under General, change the layout of the page to a modern one like Atlas_TopBar. See if that makes a difference.

Otherwise, try again with a new page.

answered
0

hi

I re-uploade the Atlas_UI_Resources_2.0.0 and the project in the New uploaded Atlas_IU_Resources file has of cource the version 2.0.0

https://drive.google.com/open?id=1fZYov53cm1fr8bGHMZGiIGcHikYdrDw8

But when I open my project I got the old version :

https://drive.google.com/open?id=1gN-A5fs_JcNkpuPqWulr9HhUsZT9Q83l

now could you please tell me how to replace the old version of the Atlas_UI_Resources with the the new one ? how to update it or where I have to put the extract file from the uploaded Atlas_IU_Rsources exactly?

Please, and thanks !!

answered