failed to connect to the specified repository

2
Hello everyone! Can anybody help me please? I have installed Mendix Modeler 7.22.2, But when I try to edit any my app in it i have an error: Failed to connect to the specified repository. Error massage: Mendix.Modeler.VersionControl.VersionControlException: An error occurred while retrieving the branches. ---> SharpSvn.SvnRepositoryIOForbiddenException: Unable to connect to a repository at URL 'https://teamserver.sprintr.com/5d461171-322a-4ac4-9003-2a551f3ce42a/branches' ---> SharpSvn.SvnRepositoryIOForbiddenException: Access to '/5d461171-322a-4ac4-9003-2a551f3ce42a/branches' forbidden ---> SharpSvn.SvnRepositoryIOException: XML parsing failed: (403 Forbidden)    --- End of inner exception stack trace ---    --- End of inner exception stack trace ---    at SharpSvn.SvnClientArgs.HandleResult(SvnClientContext client, SvnException error, Object targets)    at SharpSvn.SvnClient.List(SvnTarget target, SvnListArgs args, EventHandler`1 listHandler)    at Mendix.Modeler.VersionControl.SvnConnector.<>c__DisplayClass30_1.<GetBranchesFromFolder>b__0(ISvnClient c) in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.Core\VersionControl\SvnConnector.cs:line 352    at Mendix.Modeler.VersionControl.SvnConnector.UriClientDo(Uri repositoryUri, Action`1 action) in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.Core\VersionControl\SvnConnector.cs:line 833    at Mendix.Modeler.VersionControl.SvnConnector.GetBranchesFromFolder(IRevRepository repository, String folderName) in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.Core\VersionControl\SvnConnector.cs:line 363    --- End of inner exception stack trace ---    at Mendix.Modeler.VersionControl.SvnConnector.GetBranchesFromFolder(IRevRepository repository, String folderName) in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.Core\VersionControl\SvnConnector.cs:line 367    at Mendix.Modeler.VersionControl.ProjectTypeSelectorForm.RetrieveBranchesStep(IRevRepository repository) in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.Core.View\VersionControl\ProjectTypeSelectorForm.cs:line 263    at Mendix.Modeler.VersionControl.ProjectTypeSelectorForm.<>c__DisplayClass34_0.<RetrieveBranches>b__0() in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.Core.View\VersionControl\ProjectTypeSelectorForm.cs:line 248    at Mendix.Modeler.UIFramework.Progress.ProcessRunner.RunStep(Step step) in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.UIFramework\Progress\ProcessRunner.cs:line 81    at Mendix.Modeler.UIFramework.Progress.ProcessRunner.OnDoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e) in C:\jenkins-ci\workspace\AppStudio3.0-Build\modeler\Mendix.Modeler.UIFramework\Progress\ProcessRunner.cs:line 61    at System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnDoWork(DoWorkEventArgs e)    at System.ComponentModel.BackgroundWorker.WorkerThreadStart(Object argument) Help me, please. How can i fix it? 
asked
1 answers
1

Are the apps created with the same credentials that you use to login currently in the modeler. As it seems to be an issue with permissions on the url.

Give the url a try in the browser and provide the credentials there.

Have seen this also in a past version where this issue arose after changing a password for the user.

answered